General Tire G-MA RS 245 50ZR 97W Tire Fits: 1993- Chevrolet Camaro Z28, Chevrolet Camaro Z28
Неодамнешно

General Tire G-MA RS 245 50ZR 97W Tire Fits: 1993- Chevrolet Camaro Z28, Chevrolet Camaro Z28

DEN 3.33

Достапно на барање

Без разлика дали возите поплочени патишта или навигација на неиздржана територија во пустината. Можете да одите каде било со општа гума. Со повеќе од 100 години искуство во индустријата за гуми и како дел од Континентал - водечки производител на гуми со седиште во Германија - Општата гума испорачува производи на кои можете да се потпрете. За вашите секојдневни авантуристички општи гуми е вашиот стабилен и сигурен партнер во секоја состојба на возење, од семеен одмор, до фудбалска игра на деца или возење на работа. General Tire нуди производи на кои можете да се потпрете на малата авантура во вашиот секојдневен живот. Без разлика дали возите поплочени патишта или навигација на неиздржана територија во пустината. Можете да одите каде било со општа гума. Со повеќе од 100 години искуство во индустријата за гуми и како дел од Континентал - водечки производител на гуми со седиште во Германија - Општата гума испорачува производи на кои можете да се потпрете. За вашите секојдневни авантуристички општи гуми е вашиот стабилен и сигурен партнер во секоја состојба на возење, од семеен одмор, до фудбалска игра на деца или возење на работа. General Tire нуди производи на кои можете да се потпрете на малата авантура во вашиот секојдневен живот.

Повеќе детали

Избор на купувачи