Прв пат вклопување - Реман алтернатор
Неодамнешно

Прв пат вклопување - Реман алтернатор

DEN 0.33

Достапно на барање

Denso First Time Fit Alternator, повторно воспоставени од производството на Denso alternators не се само оригинална опрема на многу од врвните светски производствени автомобили; Тие се омилени и во мотоспортот, каде нивната мала тежина, висока ефикасност и издржливост под најмногу исцрпувачки услови ги прават природен избор. Повторно воспоставени од фабриката на алтернаторите на Denso минуваат низ исцрпувачки процес : Статорите и исправувачите се тестираат на 300 волти, додека роторите се доставени на 600 волти, сите за да обезбедат сигурни перформанси. Прстените за лизгање на роторот се разгледуваат до завршна површина од 8 микрони, со истекување ограничено на 20 микрони, минимизирајќи го абењето на четката и абразијата. Лежиштата се потврдуваат според стандардите на ОЕ и се натоварени со врвни лубриканти на ОЕ-стандард. Нов или повторно воспоставен, алтернаторот Denso е квалитетна компонента. Карактеристики и придобивки : ОЕ-еквивалентна апликација за директно вклопување. Повторно воспоставено со употреба на само компоненти на ОЕ. 29 проверки на перформанси и безбедност. Подложени на ригорозни тестови за безбедност и перформанси. Тестирани на ОЕ стандарди и повторно спакувани со лубрикант на ОЕ-одделение. Обезбедува исклучителна сигурност. Денсо прв пат се вклопува - алтернатор на реман.

Повеќе детали

Избор на купувачи