Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машински темно синкави метални акценти, вклопувани - Hyundai Veloster n
Неодамнешно

Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машински темно синкави метални акценти, вклопувани - Hyundai Veloster n

DEN 1.00

Достапно на барање

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им обезбедат на клиентите широк спектар на компоненти, опрема и делови за замена со висок квалитет, за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, Каи нуди реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристики од 19 x 8, Офсет во Велика Британија, 5 двојни говорни, 5 обетки/лаг, 4,5 шема на завртки, машински со темни синкави метални акценти на јаглен. Тоа одговара на вашиот 2019-2022 Hyundai Veloster N. Проверете дали е сигурен дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Каи 19 x 8 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машински / темно синкаво јаглен метални акценти, одговара на 2019-2022 Хјундаи Велостер N 19 x 8, Офсет во Велика Британија, 5 двојни зборувани, 5 лаг, 4,5 шема на завртки, изработени со темни силкиски метални акценти на јаглен од јаглен метални акции , Направено од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

Повеќе детали

Избор на купувачи