РОЛИНГС УССА Бејзбол Палка, 30
Неодамнешно

РОЛИНГС УССА Бејзбол Палка, 30

DEN 287.52

Достапно на барање

Ролингс 2016 5150 -13 Младински Бејзбол Палка (2 1/4") Обликувана од Радикално одговорната, Воздушно-Вселенска Легура Rawlings 5150®, Оваа едноделна конструкција опремува удари со проширена рамнотежа, надминувачка брзина и зголемена моќност. Прецизно Оптимизирани Перформанси На Rawlings (pop_) технологија на барел како што се гледа во 5150®, изолира вишок тежина на помал регион на брануваа за засилување на лилјакот и генерирање дополнителен флекс на цевката. Избрани од безброј шампионски тимови, rawlings 5150® дава ново значење на фразата " моќ во бројки".Легурата 5150 е најиздржлива и легура со највисоки перформанси. Ролингс 2016 5150 -13 Младински Бејзбол Палка (2 1/4") Обликувана од Радикално одговорната, Воздушна класа Rawlings 5150® Легура, оваа едноделна конструкција опремува удари со проширена рамнотежа, надминувачка брзина и зголемена моќност. Прецизно Оптимизирани Перформанси На Rawlings (pop_) технологија на барел како што се гледа во 5150®, изолира вишок тежина на помал регион на брануваа за засилување на лилјакот и генерирање дополнителен флекс на цевката. Избрани од безброј шампионски тимови, rawlings 5150® дава ново значење на фразата "моќ во бројки". Легурата 5150 е најиздржлива и легура со највисоки перформанси. Избалансирана Конструкција Дизајнирана да ја засили брзината на лилјаците, уникатната избалансирана конструкција Им овозможува на тепачите побрзо да возат низ зоната во спојката. Поп 2.0 Прецизно Оптимизирани Перформанси que само што стана попрецизно. Проширувањето на големината на слаткото место за 25% ќе го зголеми просекот и ќе ги зголеми броевите на моќност. Композитно крајно капаче со 36% повеќе јаглеродни влакна што го намалува МВР и ја зголемува брзината на замавнување. Лилјак Спецификации Капка : -13 млади Барел : 2 1/4 " Сертифициран : USSSA 1.15 Bpf Замав Тежина : Избалансиран Материјал : 5150® Легура Изградба : Едно парче Зафат : Амортизирани Зафат Гаранција : Една Година Производители Гаранција Достапни Големини : $големина$.

Повеќе детали

Избор на купувачи