Чиста услуга за храна за кујни за заштита на ракавици за еднократна употреба
Неодамнешно

Чиста услуга за храна за кујни за заштита на ракавици за еднократна употреба

DEN 0.67

Достапно на барање

100 компјутери чиста услуга за храна за кујна за рака заштитно за еднократна употреба на ракавици за еднократна употреба пластични нараквици чисти и санитарни, заштитете ги рацете од нарачки и нечистотија. Грејт за употреба на ресторани, санитарна храна и пакување, домашна кујна, обработка на храна. работа.ЕФТ рака и десна рака сите можат да ги користат. Грејт избори за вас или вашето семејство. Една големина најмногу се вклопува. Вкупна големина : 24,8 x 22cm/9,8 "x 8.66" (l*w). Име на продукција : ракавици за еднократна употреба. Содржина на пакетот : 100 (+/- 2%) ПЦС X за еднократна употреба нараквици. Материјал : пластика.

Повеќе детали

Избор на купувачи