Погон за појас на серпентин појас Mitsuboshi Multi-Rib
Неодамнешно

Погон за појас на серпентин појас Mitsuboshi Multi-Rib

DEN 768.32

Достапно на барање

Ременот Mitsuboshi Multi-Rib (Serpentine) Ременот Mitsuboshi Multi Rib (Serpentine) ги исполнува или ги надминува спецификациите на производителот на возилото за издржливост, вклопување и квалитет. Забелешка за инсталација : Производителот препорачува проверка и/или замена на лежиштата во мирување и затегнувач при замена на карактеристиките и придобивките од појасите на серпентини : ОЕ-еквивалентни. Директно вклопување за лесна инсталација. Отпорен на абење, масло и топлина. Погон за појас на серпентини на Митсуши мулти-ретки.

Повеќе детали

Избор на купувачи