Резервоар за заменување на рептинг на течноста за ладење компатибилен со 2002 година- Toyota Camry 2004- Солара
Неодамнешно

Резервоар за заменување на рептинг на течноста за ладење компатибилен со 2002 година- Toyota Camry 2004- Солара

DEN 1.00

Достапно на барање

PRODUCT SPECIFICSFitment Type : Direct Replacement Quantity Sold : Sold individually Notes : With cap Replaces OE Number : 16470 AA020 Replaces Partslink Number : TO3014119 Interchange Part Number : 16470 AA020,TO3014119 Warranty : 1-year unlimited-mileage warranty Manufactured from top quality components, this is your best option and inexpensive replacement for your Обновување, поправка и потреби за одржување-ОЕ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел.compabtiation со следниве возила : Fitnote : USA изграден Vehicle Toyota2005-2006 Camry Base2004 Camry SE2002-2006 Camry (подмодел : LE, SE, XLE) 2006 Solara SE Sport2007-2008 Solara Sport2004-2008 Solara (подмодел : SE, SLE) го заменува бројот на ОЕ : 16470 AA020. Го заменува бројот на делови : TO3014119. Број на размена на дел : 16470 AA020, TO3014119.

Повеќе детали

Избор на купувачи