American Shifter C Комплет за менувач Chrome In. Swan E Crember Clamp Clim Trim Dipstick за F7814
Неодамнешно

American Shifter C Комплет за менувач Chrome In. Swan E Crember Clamp Clim Trim Dipstick за F7814

DEN 174.24

Достапно на барање

Автоматските менувачи на менувачи на Американски менувачи нудат прилагодени менувачи на менувачи со уникатни опции за предни или задни монтирани опции повеќе прилагодувања на оската и вистинска машинска изработка. Нашето патентирано склопување на новите американски менувачи со двојни дејствие го прави сè што ви треба во менувачот. Без разлика дали ви се допаѓа стандардниот стил на копчето за притискање или претпочитате стара операција за менување на дејствување од страна на училиштата, ви го дадовме точно она што е потребно за да одговара на вашиот стил. Смена колку и да сакате. Користете го Копчето што го сакате. Менувачот со двојна акција ги нуди сите погодности на кој било друг менувач, но без ограничувања. Но, зошто да застанеме тука. Отидовме уште подалеку и го изградивме секој комплет што може да се замисли за овој одличен менувач со другите одлични компоненти за да ви овозможи да го добиете она што ви треба цело време со леснотија. Без разлика дали ви е потребна сопирачка Veritcle E во 11 инчи или 16 инчи или подни кабли за сопирачките за сопирачките за сопирачките за сопирачки кабел за инсталирање на сопирачките на сопирачката Кливис за преносот или исечоците за трим во црна сива боја или тен, го имаме комплетот што ви е потребно за да го завршите возењето како што сакате. Затоа, излезете таму и земете еден додека можете. Копче за притисок на комплетот Chatures Chrome Црното подигање 11 инчи рачка РИНГ КОНБМАД од високо квалитетен материјал за материјали за примена : C4 Shifter Стил : копче за притискање и странични притвори Големина на раката : 23 in.shifter arm : Chromeknob : Standardtrans Dipstick : Вклучена рачка за собрание : Вклучен кабел за вклучување : Вклучена боја на кабли : Вклучена боја на црна боја : големина на црна боја : Големина на црна боја : : 11 инчи : 20 lbs- SKU : HFFMN662708 American Shifter C4 Shifter комплет Chrome 23 in. Swan E Clank Clamp Clim Trim Dipstick за F7814.

Повеќе детали

Избор на купувачи