Покрив за клима за клипери
Неодамнешно

Покрив за клима за клипери

DEN 3022.88

Достапно на барање

Ате Калиперски водич за пинот Покријте го капакот на пинот за калипер на ATE е идеална високо квалитетна замена на оригиналната опрема што се произведува за да се исполнат или надминат спецификациите на OE за вклопување, форма и функција. Карактеристики и придобивки : Премиум оригиналната замена на опремата обезбедува перформанси и сигурност произведени за да се исполнат спецификациите на ОЕ, јадењето на калиперски водич за пинот.

Повеќе детали

Избор на купувачи