Допрете Ја Бојата За Прскање Со Основно Палто Компатибилна Со Мраз Сино Метално Наследство Субару
Неодамнешно

Допрете Ја Бојата За Прскање Со Основно Палто Компатибилна Со Мраз Сино Метално Наследство Субару

DEN 383.84

Достапно на барање

Нашите премиум производи за рафинирање се спарени со единицата за преовладувачка моќност за непречено прскање за да се обезбеди најдобра можна завршница. Секоја единица за прскање бара помалку од 2 мл еколошки погон за прскање до 16 мл боја. Нашите сопствени мешани бои доаѓаат во посебно шише отпорно на растворувач кое директно се поврзува со единицата за преовладувачка моќност. Комерцијалната единица за напојување на превал обезбедува супериорна атомизација на бојата и дава најмазна можна аеросолна завршница. Како и секогаш, сите наши производи Се Направени во САД! Најдобар квалитет допир (допир) боја на пазарот!. Надворешен Код За Боја : 280. За : Мраз Сино Металик Субару Наследство. Вклучува Подлога. Направени во САД!.

Повеќе детали

Избор на купувачи