Mahle Оригиналниот Филтер За Гориво, wo Заградата
Неодамнешно

Mahle Оригиналниот Филтер За Гориво, wo Заградата

DEN 1.00

Достапно на барање

Оригиналните Филтри За Гориво MAHLE филтри за гориво користат висококвалитетни медиуми за филтрирање кои сигурно ги отстрануваат загадувачите, го штитат моторот и обезбедуваат ефикасно работење на возилото.Машките филтри за гориво се направени од високо квалитетни целулозни влакна импрегнирани со специјални смоли. Овие материјали се третираат во посебен производствен процес : специјалното претходно затоплување ја подготвува хартијата за втиснување на вертикални гребени. Потоа, хартијата се преклопува според барањата. Потоа импрегнацијата се лекува за да се направи хартијата механички стабилна и да се направи отпорна на хемиски и термички влијанија.Резултат : филтри со стабилна геометрија на набори кои спречуваат стравување од формирање блокови под големо оптоварување и обезбедуваат горивото да тече слободно низ хартијата во секое време. Филтрите можат да ги отстранат честичките од 1 микрон, во зависност од барањата и да понудат безбедни услови за највисока елиминација на загадувачите.Потребното постојано снабдување со гориво се постигнува со регулирање на притисокот и рециркулација на вишокот гориво од пумпата за вбризгување до резервоарот. Амортизацијата на пулсирањето ги компензира флуктуациите на притисокот предизвикани од пумпата за гориво.Филтрите за гориво махле се во согласност со соодветно високите безбедносни стандарди на производителите на автомобили и обезбедуваат сигурно запечатување дури и во случај на несреќи.Карактеристики и Придобивки : ое-еквивалентна и директна апликација за вклопување.Конектори со навој и оригинални држачи за монтирање на квалитетот на опремата.Високо-ефикасен филтер медиуми.Притисок стабилни, тешки куќишта.Обезбедува заштита од абење на системот за гориво И Корозија Mahle Оригиналниот Филтер За Гориво, w/o Заградата. Мале Оригиналниот Филтер За Гориво, w/o Заградата. Мале Оригиналниот Филтер За Гориво, w/o Заградата. Мале Оригиналниот Филтер За Гориво, w/o Заградата.

Повеќе детали

Избор на купувачи