Карибу кафе чоколадо мока мраз кафе, fl. Оз
Неодамнешно

Карибу кафе чоколадо мока мраз кафе, fl. Оз

DEN 50.08

Достапно на барање

Ледено кафе, чоколадо мока, шише 14 мл пијалок кафе. Направено со вистинско чоколадо, млечни вештачки вкусови или конзерванси. Ве молам рециклирајте. Убаво те молам? Чувајте во фрижидер. Тресете ме. Фрли го назад во фрижидер ако не завршиш. Извадете ја етикетата пред да рециклирате шише. Содржи : Млеко 14 fl Oz (414 ml) Далас, TX 75204 800-395-7004 Iced Cafe, Chocolate Mocha. Кафе пијалок. Направено со вистинско чоколадо, млеко и шеќер. Ултра пастеризиран. Коментари? 1-800-395-7004. Ве молам рециклирајте. Убаво те молам? Извадете ја етикетата пред да рециклирате шише. Земајте го животот. Со вашата рака што не пиете секако. Карибу кафето започна со поимот да сонува голем и да живее уште поголем. Да се ​​служи исклучително кафе што инспирира вонредни искуства. Некако ја вклопуваме таа идеја во ова возбудливо шише. Така, можете да земете кафе таму каде што никогаш не било. Како на возење велосипед - до планина. Тоа е вистинско карибу кафе со вистинско чоколадо и вистинската количина млеко и шеќер. И тоа се вклопува во дланката на вашата рака. Животот е краток. Останете будни за тоа.

Повеќе детали

Избор на купувачи