Ексел-Г Струп собрание
Неодамнешно

Ексел-Г Струп собрание

DEN 3935.20

Достапно на барање

Собрание на KYB Excel-G Strut, KYB Excel-G OE-еквивалентно собрание на директна вклопување е дизајнирано да го врати првично дизајнираното ракување и контрола на возилото. Ексел-Г шоковите се калибрираат за да се компензираат истрошените суспензии и е одличен избор за враќање на перформансите на ОЕ и оригиналните услови за возење. Патентиран вентил плус под притисок на азотниот гас за возење удобност и, во исто време, драматично ја намалува аерацијата или пенењето што обично се јавува кај амортизерот и предизвикуваат неговите перформанси да започнат да згаснуваат, дури и по само неколку минути во функција. Карактеристики и придобивки : Враќањето на OE Performance Еден правец анти-пенење вентил ги намалува пенењето и перформансите избледени со три фази со двојна вентилација со двојно вентил, обложен со клипни, безшевен внатрешен цилиндар и очен прстен, без никакви протекувања врзани со грмушки и ракави тврди хромирани клипови шипки KYB EXCEL-G STRUT склопување.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Excel-G Strut Insert
Неодамнешно
Excel-G Strut Insert
Достапно на барање
DEN 8889.76
Пофалбата: