7 8 OD 5 8 ID 7 8 P HELENE MEDALLION MEDALLION, Златен даб со рачно насликан
Неодамнешно

7 8 OD 5 8 ID 7 8 P HELENE MEDALLION MEDALLION, Златен даб со рачно насликан

DEN 1.33

Достапно на барање

Нашите колекции на таванот медалјон се моделираат по оригинални историски обрасци и дизајни. Нашите занаетчии потоа ракуваат со оригинално парче. Да се ​​биде врежан со рака, секое парче е богато детално со длабоко олеснување, остри линии и навистина уникатен допир. Тоа мастер парче потоа се користи за создавање господар на мувла. Откако ќе се создаде господар на калапот, ја користиме нашата уретанска пена со голема густина за да формираме секој медалјон. Завршениот изглед е прекрасно детална, мала тежина, цврста конструкција, фокусно парче. Сличноста со оригиналните медалјони од гипс се постигнува само со употреба на нашиот уретан со голема густина, а не формирано вакуум, "пластични " медалјони од типот. - Медалјони може да се сечат со употреба на стандардни алатки за обработка на дрво за да се додаде дупка за електрична или таванска вентилаторска крошна. - Медалјоните се мала тежина за лесна инсталација. - Тие се целосно подготвени и подготвени за вашата боја. Ако имате какви било прашања, слободно прашајте. Овие се на залиха и се достапни за непосредна пратка. Моделирани по оригинални историски обрасци и дизајни. Цврст уретан за максимална издржливост и детали. Лесен за брза и лесна инсталација. Фабриката подготвена и подготвена за боја или фиксна завршница. Може да се сечат, дупчат, залепат или зашрабат.

Повеќе детали

Избор на купувачи