Оригинали: Шопен-Етиди Оп & Оп
Неодамнешно

Оригинали: Шопен-Етиди Оп & Оп

DEN 2.67

Достапно на барање

20-Годишнина легендарни Снимки од Серијата оригинали На Германскиот Грамофонски Каталог преиздавање. Оваа серија за повторно издавање првично започна во 1995 година. Етикетата ги истражуваше нивните огромни архиви за богатства од секоја фаза одa на винил ЛП, многу долго недостапни или никогаш порано објавени НА ЦД, претставувајќи ги сите главни уметници на компанијата и повеќето од нејзините значајни снимки од 1949 до 1986 година, еден од најбогатите периоди во медиумите целата историја. ДГ користеше комерцијален цитат; Оригинална Слика За Обработка На Битови; процес на совладување за оваа серија. Оригинали : Шопен-Етиди Оп 10 И Оп 25.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Разбирање
Неодамнешно
Разбирање
Достапно на барање
DEN 155.04
Пофалбата: