Биланс од класични плочи со тежина од леано железо за обука на сила ,, 85 bs сет, вклучувајќи 25lb, 10lb, 5lb, 2,5lb
Неодамнешно

Биланс од класични плочи со тежина од леано железо за обука на сила ,, 85 bs сет, вклучувајќи 25lb, 10lb, 5lb, 2,5lb

DEN 1213.92

Достапно на барање

Биланс од класични плочи со тежина од леано железо за обука на сила, сет 2-инчи, 85 bs, вклучувајќи 2x 25lb, 2x 10lb, 2x 5lb, 2x 2,5lb биланс од класични плочи со тежина од леано железо за обука на јачина, 2-инчен, 85 bs сет, вклучувајќи 2x 25lb, 2x 10lb, 2x 5lb, 2x 2,5lb.

Повеќе детали

Избор на купувачи