Службеник на YVolution - Y Velo биланс велосипед розов - велосипед за деца со рамнотежа
Неодамнешно

Службеник на YVolution - Y Velo биланс велосипед розов - велосипед за деца со рамнотежа

DEN 959.84

Достапно на барање

Возете наоколу во STYLENICE сет на тркала! Совршено за млади млади возачи, рамнотежата Y вело им помага на децата брзо да совладаат биланс, координација и моторни вештини пред да тргуваат до нивниот прв велосипед за педали. Вело е најбезбеден начин да се справите со животот во брзата лента! Родители, слушајте? Y Velo е дизајниран да ги подобри вештините за рамнотежа пред вашето дете да започне да учи да вози. Билансот е потребно време за да се развијат децата, но велосипедите за рамнотежа помагаат да ги подготват рано, да ја зголемат нивната доверба и да ги намалат шансите за паѓање. Студиите покажуваат дека добро развиен вестибуларен систем (потребен за рамнотежа) им помага на децата да научат вештини за координација на многу помлада возраст. Со одземање на потребата да се педала, тие можат да се забавуваат - и да вежбаат основни вештини за рамнотежа! Feaures of Y Velo Balance Bikelightweight, но силна алуминиумска рамка за алуминиумски рамки над -каласти тркала, голема удобност и зафат без тркала на деколтерот, дизајнирани за побезбедна игра и полесно возење на нерамномерна сурфацејска расчистување На рачката и се лизгаат назад, бидејќи тие растат со повисок квалитет на градење, значи лесен, но долготраен велосипедист за 3 години на возраст од 3+ години.

Повеќе детали

Избор на купувачи