Medpride Tripe антибиотик
Неодамнешно

Medpride Tripe антибиотик

DEN 255.84

Достапно на барање

Тројната антибиотична маст на Медиприд е идеална како маст за прва помош за да се спречи инфекција во мали намалувања, гребени и изгореници. Со употреба и состојки слични на неоспорин, тројниот антибиотик е идеален за клиники, училишта, комплети за прва помош и домашна употреба. Тројната антибиотична маст на Медиприд е идеална како маст за прва помош за да се спречи инфекција во мали намалувања, гребени и изгореници. Со употреба и состојки слични на неоспорин, тројниот антибиотик е идеален за клиники, училишта, комплети за прва помош и домашна употреба.

Повеќе детали

Избор на купувачи