Детелина за снимање преработени од касета со тонер со висок принос за в
Неодамнешно

Детелина за снимање преработени од касета со тонер со висок принос за в

DEN 0.33

Достапно на барање

Laserjet 1000, 1200, 1200 N, 1200 SE, 1220, 1220 SE, 3300, 3300 MFP, 3310 MFP, 3320 MFP, 3320 NMFP, 3330 MFP, 3380 AIO (15x) - тонер за касети (висок принос). Бројот на делот OEM што ја заменува оваа ставка е дел број C7115 X. Оваа ставка е замена за брендирана слика за детелина за C7115 X што се нуди со значителна заштеда управувана од вредност, и таа се испорачува брзо и точно. Вие нема да бидете разочарани од вашата набавка, ние тоа го гарантираме. Бојата на овој производ е црна. Приносот на страницата на овој кертриџ со тонер со висок принос за C7115 X (15x) е 3.500 страници. Добијте ја оваа кертриџ со тонер со висок принос за C7115x (15x) уживајте во брза испорака и ниски цени денес. Ласер. Црна. Принос на страница : 3.500 страници.

Повеќе детали

Избор на купувачи