Наскар Башерс целосен автомобил за несреќа - # Рајан manуман - американска армија
Неодамнешно

Наскар Башерс целосен автомобил за несреќа - Рајан manуман - американска армија

DEN 1.33

Достапно на барање

Наскар Башерс целосен автомобил за несреќа со експлозија - #39 Рајан manуман - Карактеристики на американската армија : висококвалитетна, супер силна конструкција. 24 "x48" ACA Сертифициран турнир одделение за граничи со граничи. Цврсто дрво 2x4 рамки и преклопни нозе. Сертифициран сет на табла за корпи на АЦА. Доаѓа со 8 торби за појавување и жица за торбички со корпи. Чип и монета од nyони Вонг. Сти.

Повеќе детали

Избор на купувачи