Кармин за совршенство во боја - # лешник од Ма Фактор за жени - 0. Оз кармин
Неодамнешно

Кармин за совршенство во боја - лешник од Ма Фактор за жени - 0. Оз кармин

DEN 113.92

Достапно на барање

Оваа боја е боја на усни базирана на гел што дава беспрекорна примена на кармин, но останува да изгледа свежо, па дури и со часови. Тоа помага да се запре крварење на измама и пердув, така што кармин изгледа свежо применет час по час. Оваа боја е боја на усни базирана на гел што дава беспрекорна примена на кармин, но останува да изгледа свежо, па дури и со часови.

Повеќе детали

Избор на купувачи