Одлична вредност на пробиотик за пијалоци, реакција на цревата, со вкус на боровинки, 0. Оз пакети, брои
Неодамнешно

Одлична вредност на пробиотик за пијалоци, реакција на цревата, со вкус на боровинки, 0. Оз пакети, брои

DEN 639.20

Достапно на барање

Природно, мешавина од пијалоци со зачинување со зачинување, кој обезбедува одличен вкус со здрави пробиотици за промовирање на рамнотежа и благосостојба содржи пробиотик на Ганеден BC30. Само 5 калории по порција. Без шеќер. Нема вештачки вкус или засладувачи. Одличен квалитет. Загарантирано.

Повеќе детали

Избор на купувачи