Чикаго мечка цуцла
Неодамнешно

Чикаго мечка цуцла

DEN 116.16

Достапно на барање

Свмити го вашиот мал обожавател со официјално лиценцирани цуцли. Овие ортодонтски цуцли имаат силиконска брадавица со пластичен штит и кука за фаќање. Логото на тимот е украсено на копчето "со тимски бои што го украсуваат штитот. Сите артикли се тестирани за квалитет и безбедност да бидат 100% БПА бесплатно. Свмити го вашиот мал обожавател со официјално лиценцирани цуцли. Ортодонтските цуцли имаат силиконска брадавица со пластичен штит и кука за фаќање. Логото на тимот е украсено на „копчето“ со тимски бои што го украсуваат штитот. Сите артикли се тестирани за квалитет и безбедност да бидат 100% БПА и Футалат.

Повеќе детали

Избор на купувачи