Tracfone BLU Преглед 2, 32GB, Црно-Припејд Паметен Телефон [Заклучен На Превозникот-Tracfone]
Неодамнешно

Tracfone BLU Преглед 2, 32GB, Црно-Припејд Паметен Телефон [Заклучен На Превозникот-Tracfone]

DEN 478.08

Достапно на барање

Воведување На Blu View 2 паметен телефон Во Црно без договор и без мистерија такси Од Tracfone. Исполнет е со неверојатни карактеристики како што СЕ 32 GB внатрешна меморија, импресивна задна камера ОД 13 MP и предна камера ОД 8 MP за да ги задржите вашите селфи фотографии да изгледаат остри. Доаѓа со време за разговор до 13,4 часа, така што овој телефон ќе биде во чекор со вас цел ден, без да се грижите дали ќе најдете некаде за да го наполните. Изберете план За Tracfone со Неограничен Разговор И Текст со Неограничени Податоци за Пренесување* и уживајте во непобедлива покриеност на национално ниво на најголемите и најсигурни Мрежи во Америка. До 13,4 часа време за разговор. 13мп задна камера. 8мп предна селфи камера. 32gb меморија. 6.05" х 2.81" х 0.37". Непобедлива покриеност на национално ниво на најголемите И најсигурни Мрежи во Америка. Спарете го овој телефон со најпродаваниот план За Тракфон без договор. Дознајте повеќе За Tracfone со посета На Нашата Страница На Брендот. Вистинската достапност, покриеност и брзина може да варираат. Погледнете ги деталите На Веб-Страницата На Tracfone. *Неограничено Пренесување : за неограничени планови За Паметни Телефони За Разговор И Текст, сите неискористени податоци по датумот на завршување на услугата ќе се пренесат на следниот циклус доколку се одржува активна услуга и се користи со кој било неограничен план За Паметни Телефони За Разговор И Текст. За други планови за услуги, сите неискористени минути, текстови и податоци нема да истечат се додека секој план За услуги На Тракфон е активен и се користи во кој било шестмесечен период.

Повеќе детали

Избор на купувачи