4257050-Жакп Светилка Модул, Бела
Неодамнешно

4257050-Жакп Светилка Модул, Бела

DEN 639.84

Достапно на барање

Контрола и распоред кога светилките во вашиот дом се вклучуваат и исклучуваат, од каде било. Со Модулот ЗА Светилки PEQ можете : вклучете или исклучете ги светилките од каде било со нашиот паметен телефон, таблет или КОМПЈУТЕР. Користете Ги Режимите За Одмор И Одмор На ПЕК за да креирате правила што прават да изгледа како да сте дома, дури и кога не сте, со вклучување или исклучување на светлата врз основа на распоредот што сте го поставиле. Создадете правила што им кажуваат на вашите светла автоматски да се вклучат кога ќе ја отворите вратата (бара пек-врата и сензор за Прозорец). Овие уреди бараат пек центар и план за услуги. ПЕК 4257050-Жакп Светилка Модул, Бело.

Повеќе детали

Избор на купувачи