Мерач на напон на екранот, Мини Дигитален DC Волтметар 3? Точност Фино Подесување Заштита Од Обратна Врска Пхб За Мобилна Моќност Црвено 2.5-30В
Неодамнешно

Мерач на напон на екранот, Мини Дигитален DC Волтметар 3? Точност Фино Подесување Заштита Од Обратна Врска Пхб За Мобилна Моќност

DEN 3.00

Достапно на барање

ЛЕД Дисплеј Напон Метар, Мини Дигитални ЕДНОНАСОЧНА СТРУЈА Волтметар 3? Точност Фино Подесување Заштита Од Обратна Врска Пхб За Мобилна Моќност Црвена 2,5-30вспецификација : Тип На Ставка : Мини Дигитален Dc Волтметерматеријал : Pcbworking Напон : DC2. 4~40 V (со функција за заштита од обратна врска)Детекција Напон : DC2. 4~30вработена Струја :

Повеќе детали

Избор на купувачи

Бринли Ко.
Неодамнешно
Бринли Ко.
Достапно на барање
DEN 239.84
Пофалбата: