Возило-Страна Прилагодено 4-Пински Приколка Жици Темперамент, Изберете Lexus RX350, RX450h
Неодамнешно

Возило-Страна Прилагодено 4-Пински Приколка Жици Темперамент, Изберете Lexus RX350, RX450h

DEN 3961.28

Достапно на барање

КОНЕКТОРИТЕ за ПРИЛАГОДЕНИ жици СЕ најлесниот начин за опремување на вашето возило со врска за жици со ПРИКОЛКА. Тие се изградени со некои од најнапредните технологии во индустријата, и секој од нив е прилагоден за работа со одредена марка и модел. Некои производители на автомобили инсталираат специјален приклучок на возилото што ќе се користи за жици од возило до приколка. Иако овој специјален штекер не е опремен на секое возило, КОНЕКТОРОТ за прилагодени жици со ЗАВРТКИ се нарекува И т-конектор го користи штекерот за едноставна инсталација без стрес. Наместо да бара од вас да сечете, споите и залемете во системот за жици на вашето возило, конекторот за прилагодено ожичување користи единствен приклучок компатибилен СО ОЕМ и веднаш обезбедува стандардна, универзална врска за жици од возило до приколка, обично во форма на 4-насочен рамен. Сите конектори за ПРИЛАГОДЕНИ жици СЕ направени специфични за возилото за најлесна можна инсталација и најдобро се вклопуваат. Овој конкретен приклучок за приклучок обезбедува 4-насочен рамен приклучок и е дизајниран да биде сопствена опција за ожичување за одредени години На Lexus RX350 и RX450h (потребен е фабрички пакет за влечење; за да ја потврдите компатибилноста на вашето возило, видете информации за апликацијата). Доаѓа со целиот потребен хардвер за да се воспостави цврста врска. Исто така, доаѓа со капак за прашина за да го одржува приклучокот за конектор чист кога не се користи. За да се обезбеди долготрајна сигурност, сите конектори за прилагодени жици се темелно тестирани за оптимална функционалност. Стресот е последното нешто што треба да го почувствувате кога влечете приколка без разлика дали сте влечење ВАШИОТ Р.в. на таа омилена кампување дестинација, Вашиот Атв До ловиштата или вашиот рибарски брод на новиот скриени жариште. ВО КУРТ, мислиме дека вашата опрема за влечење треба да го зголеми уживањето во вашето искуство, а не да го намалува тоа. Приклучоци во постојниот приклучок ЗА возило ОЕМ за да обезбедат 4-насочен рамен штекер. Едноставниот дизајн со приклучок и игра ја елиминира потребата за сечење или спојување. 4-насочен рамен излез ги поврзува опашките, светлата на сопирачките и трепкачите.

Повеќе детали

Избор на купувачи