dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT
Неодамнешно

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

DEN 160.00

Достапно на барање

Вклучува 1 картичка за Денот на мајката - предниот дел гласи : За вас, мама, на Денот на мајката . Внатре гласи : Вие сте прекрасна мајка на големи начини и мали начини, мајка која е сакана и сакана - сега и секогаш! Среќен ден на мајките. Предниот дел е илустриран со куче и внатре нема. Мерки 8 x 5 во, отпечатени на високо квалитетен залиха на хартија и вклучени плик. Оваа картичка за Денот на мајката на Американски честитки е да се занимава со мајка, маќеа, мајка фигура и секој што е како мајка во вашиот живот.

Повеќе детали

Избор на купувачи