Acdelco 14042S обликувано црево за грејач на HVAC се вклопува Изберете: 2000- Nissan Maxima, 2000- Infiniti I30
Неодамнешно

Acdelco 14042S обликувано црево за грејач на HVAC се вклопува Изберете: 2000- Nissan Maxima, 2000- Infiniti I30

DEN 2.67

Достапно на барање

Обликувано црево за грејач Acdelco 14042 S обликувано црево за грејач на HVAC Дополнителни карактеристики Боја : црна. FITS SELECT : 2000-2001 NISSAN MAXIMA 6 CYL 3 L 2000-2001 INFINITI I30 6 CYL 3 L 1993-1997 NISSAN ALTIMA 4 CYL 2.4 L 1999-2001 Volkswagen Jetta 4 Cyl 1,9 L 1997 Acura 3.0 Cl 4 Cyl 2,2 L 1999,2001 Volkswagen Golf 4 Cyl 1,9 L 1999 Acura 2.3 Cl 4 Cyl 2,3 L 1998 Acura 3.0 Cl 4 Cyl 2,3 L 2000 Volkswagen GTI 4 Cyl 1,9 L и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Повеќе детали

Избор на купувачи