Впечатоци од канцеларијата Невидлива лента, 3 4 1000
Неодамнешно

Впечатоци од канцеларијата Невидлива лента, 3 4 1000

DEN 143.84

Достапно на барање

Акрилната канцелариска лента станува невидлива при контакт со рамна, мазна површина. Сигурното лепило ја одржува лентата на место. Мат финиш прифаќа знаци на пенкало и моливчиња. Станува невидлив на контакт.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Kid Connech
Неодамнешно
Kid Connech
Достапно на барање
DEN 1.00
Пофалбата: