Lenovo ThinkStation S 4352K4U работна станица, Intel Xeon Quad-core E5- 3. GHz, GB DDR SDRAM RAM меморија, TB HDD, кула
Неодамнешно

Lenovo ThinkStation S 4352K4U работна станица, Intel Xeon Quad-core E5- 3. GHz, GB DDR SDRAM RAM меморија, TB HDD, кула

DEN 11199.84

Достапно на барање

Работните станици на Lenovo Think Station се сигурни, иновативни работни станици за оние кои прават повеќе. Од архитекти, дизајнери на производи, финансиски трговци, медицински и истражувачки професионалци, до дизајнери на софтвер и инженери, Леново создава работни станици за оние кои ја туркаат технологијата до нејзините граници, постигнуваат одлични подвизи и оставаат свој белег на светот околу нив. Како и сите производи-брендирани производи, нашите работни станици се фалат со иновации и извонредност во дизајнот, додека испорачуваат тивки, сигурни и моќни решенија за вашата работна околина. Работна станица Lenovo Think Station S30 4352 K4 U, 1 x intel Xeon Quad-core (4 јадро) E5-1620 3,60 GHz, 4 GB DDR3 SDRAM RAM 3,60 GHz процесор. Windows 7 Professional OS паметно управува со вашиот хардвер и ефикасно работи со рутински апликации. 1 TB HDD ви обезбедува доволно простор за чување документи, музика, видео и фотографија и инсталирање на сите ваши важни апликации. 4 GB меморија може да работи повеќе програми истовремено. Супер мулти-формат ДВД-погон за сите ваши потреби за оптички медиуми и видео за снимање. Игра и изгореници ДВД -а и ЦД -а . Гигабит Етернет нуди голем агрегатен капацитет за пренос на податоци што носи помалку затнување и подобри вкупни перформанси. Со 4 USB 3.0 порта (и), брзо копирајте датотеки и беспрекорно поврзете ги аудио и видео уредите. 610 W Единица за напојување (PSU) ги исполнува барањата за моќност на вашиот систем.

Повеќе детали

Избор на купувачи