Шеф Бак Гравитација Фидер 200lb Сите Во
Неодамнешно

Шеф Бак Гравитација Фидер 200lb Сите Во

DEN 1007.84

Достапно на барање

Овие 200 фунти протеини елени колибри се најдобри. Овој патентиран дизајн на бункер без одржување ви дава флексибилност на гравитацијата хранете протеини во пролет и лето и се претвора во автоматски систем за хранење во есенските и зимските месеци. Прилагодено дизајнираната глава има агол ОД 10а степен и 1" Настрешница на 4" И.Д. пристаништа за Добиточна Храна. Секое Пристаниште за напојување има одводна дупка за да ја растера секоја вода што влегува во врвот на Приклучокот за добиточна храна. Фидер пристаништа се 34" Од земјата. Нашиот патентиран дизајн има внатрешен Конус кој рамномерно ја издава храната на трите пристаништа. 3-насочниот внатрешен ракав му овозможува на корисникот да го контролира протокот на добиточна храна на речиси сите форми и големини на добиточна храна. Притиснете го до крај за практично да го исклучите протокот или да го олесните додека не добиете оптимален проток на вашиот омилен вид храна за животни. Ова е најкорисен, разноврсен систем за хранење диви животни на пазарот денес. Нашиот капак со двојни ѕидови на отворот ја надминува оваа единица со стил и функција. Тоа му овозможува на системот на бункери да дише со што се елиминира кондензацијата додека Се постигнува Температура на околината побрзо од челичните или фиберглас колибри. Овие колибри се одлични за далечинско хранење на локацијата каде што пристапот е ограничен само НА АТВ и пристап до нозете. Распоредување На Шефот Бак 200 колибри во оние надвор од патот мед дупки за одлични резултати. Овие 200 фунти протеини елени колибри се најдобри. Овој патентиран дизајн на бункер без одржување ви дава флексибилност на гравитацијата хранете протеини во пролет и лето и се претвора во автоматски систем за хранење во есенските и зимските месеци. Прилагодената дизајнирана глава има агол ОД 10а степен и 1" Настрешница на 4 " И.Д. Секое Пристаниште за напојување има одводна дупка за да ја растера секоја вода што влегува во врвот на Пристаништето за напојување. Фидер пристаништа се 34" од земјата. Нашиот патентиран дизајн има внатрешен Конус кој рамномерно ја издава храната на трите пристаништа.

Повеќе детали

Избор на купувачи