кабел за управување со прстен-1У
Неодамнешно

кабел за управување со прстен-1У

DEN 1.67

Достапно на барање

Ставете Го Системот ЗА Управување СО КАБЛИ НА APC Net Shelter да работи за вас. Лавици и куќишта куќа повеќе опрема денес од кога било досега. Овој пораст на бројот на парчиња опрема ја зголеми потребата за организиран систем за управување со кабли и внатре и надвор од решетката. Системот APC AR7707 може да помогне да се намали ризикот од лоша кабелска организација. Заплетканите линии може да доведат до неефикасност во перформансите на вашата опрема или дури и прекини. Овие додатоци за управување со мрежни кабли од 750мм нудат соодветни опции за задоволување на различните потреби. Решенијата се движат од едноставни прстени за управување со кабли, до вертикални или хоризонтални организатори, до корита и скали. Системот ЗА Управување СО КАБЛИ APC Net Shelter доаѓа со 8 прстени и додатоци за инсталација. Апц Net Shelter SX 750mm Кабел Прстен Сет : Вклучува инсталација водич и монтажа хардвер. Производителот дел БРОЈ АР7707. Големината на сетот на кабелскиот прстен е 750 мм.Доаѓа со 8 прстени и додатоци за инсталација. Помага да се намалат ризиците од лошо управување со кабелот : оштетени кабли, зголемување на времето за промена на каблите, блокирање на протокот на воздух или пристап. Организира кабли внатре и надвор од решетката. Помага во спречување на прекини на опремата.

Повеќе детали

Избор на купувачи