'Адарио Рид Витализатор Контрола На Влажност - Едно Полнење Пакет, 72% Влажност
Неодамнешно

'Адарио Рид Витализатор Контрола На Влажност - Едно Полнење Пакет, 72% Влажност

DEN 111.84

Достапно на барање

Рид Витализатор нуди складирање на трска без одржување. Патентираната технологија На Влажност Користи двонасочна контрола на влажноста за да спречи искривување и да ги одржува вашите трски стабилни во какви било временски услови. Рид Витализатор Пакетите За Контрола На Влажноста ќе траат 45-60 дена. Рид Витализатор Пакетите За Контрола На Влажноста ќе траат 45-60 дена. Кога пакетот ќе стане тврд, едноставно отфрлете го и заменете го со ново пакување. Чува трска на идеално ниво на влажност. 72% релативна влажност бара минимално мокрење за вашите трски. Советите од трска остануваат рамни и се помалку склони кон искривување. Пакетите за полнење траат 45 до 60 дена.

Повеќе детали

Избор на купувачи