Безгрижен QG Quik Зафат 22 - 24.5 Камион, Автобус И Р. В. High-Начин Синџири На Гуми
Неодамнешно

Безгрижен QG Quik Зафат 22 - 24.5 Камион, Автобус И Р. В. High-Начин Синџири На Гуми

DEN 1599.84

Достапно на барање

Квик Зафат традиционалниот синџир на стил на скалила е произведен според спецификациите НА NACM (Национална Асоцијација На Производители на Синџири). * СЕ ПРЕПОРАЧУВААТ затегнувачи на синџири (QG20009, QG20069 или QG20073), продадени одделно.Точка одговара на следниве големини на гуми : 10.00-22, 11-24, 5 Произведени на nacm (Национална Асоцијација На Производители На Синџири) спецификации. 4 растојание на врската. Продадени во Парови - нарачувањето 1 ви овозможува синџири за да соберете 2 гуми. Потребни се затегнувачи на синџирот. Користете QG20073. Продадени одделно. Стандард пресврт линк синџир.

Повеќе детали

Избор на купувачи