- Отстранувачи На Вредноста На Плаките, Нанеa
Неодамнешно

- Отстранувачи На Вредноста На Плаките, Нанеa

DEN 511.36

Достапно на барање

Се бори против болеста на непцата Гингивитис Нане Вкус " Отстранувачите На Плаки За Стим-У-Дент се прифаќаат како ефикасен уред за чистење кој го намалува гингивитисот како дел од програмата за добра орална хигиена за дополнување на редовната професионална нега потребна за орално здравје."- Совет За Научни Работи, Американска Стоматолошка Асоцијација Клинички докажано дека се бори против гингивитис со отстранување на плаката помеѓу забите. Меки дрвени средства за чистење, обликувани за чистење помеѓу забите и нежно заживување на непцата. Користете после секој оброк. Погодно за употреба кога сте далеку од home.An ефективен уред за чистење кој го намалува гингивитисот како дел од програмата за добра орална хигиенаклинички докажано дека се бори против гингивитис со отстранување на плаките помеѓу забитемеки дрвени средства за чистење, обликувани за чистење помеѓу забите и нежно заживување на непцата погодно за употреба кога сте далеку од домашната Нане. Оригинал. Отстранувачи на плаки.

Повеќе детали

Избор на купувачи