ОТКРИЈТЕ 50w Внатрешен Рефлектор
Неодамнешно

ОТКРИЈТЕ 50w Внатрешен Рефлектор

DEN 1.33

Достапно на барање

ГЕ открие халогени светилки пополнете ги просториите со чиста, убава светлина. Ге открива дека технологијата ги филтрира досадните, жолти зраци, изнесувајќи бои и дезени кои остануваат незабележани под редовна блескаво светло. Користете ге со целосен спектар подобрен во боја откријте халогени светилки ГУ10 за да направите боите и дезените да се појават во внатрешна патека и вдлабнати fixtures.GE Откријте Кварцлајн 50 W Mr-16 халогени рефлектори во јасна боја ја прават чистата убава светлина со филтрирање на досадни, жолти зраци за светло опкружување. Рефлекторот има основа ГУ10 за издржливост и може да се користи како внатрешно светло на самото место. Потрошена енергија : 50 вати. Сијалица Форма : Г-дин-16. Сијалица База : ГУ-10. Напон : 120. Дихроичен Рефлектор. Просечен Номинален Живот : 3.000 часа или 2,7 години врз основа на 3 часа дневно користење. Проценетите годишни трошоци за енергија 6 6.02 врз основа на 3 часа дневно 0 0.11 за k Wh. Идеален за употреба со насочни тела како што е вдлабнато осветлување на конзервата. Една сијалица по пакување. Контролираниот зрак значи повеќе светлина таму каде што ви треба. Продадени како 1 Секој. GE Открие 50w Затворен Рефлектор.

Повеќе детали

Избор на купувачи