Елвис Присли Во Златен Магнет 1957
Неодамнешно

Елвис Присли Во Златен Магнет 1957

DEN 287.84

Достапно на барање

По печатење на слика со висока резолуција, производителот потоа ја ламинира сликата и ја повлекува околу сите 4 рабови на тврда картонска подлога. Потоа се залепува на задната страна каде што се среќава со тврд магнет кој покрива околу 95% од грбот. Рабовите се заоблени за непречено чувство, и поради целиот материјал, магнетот треба да седи околу 1/8-1/4 од инч од која било површина. Магнет мери 3,5 х 2,5 инчи. Тие се цврсто конструирани и треба да траат многу години се додека се чуваат подалеку од екстремни температури и директна сончева светлина. По печатење на слика со висока резолуција, производителот потоа ја ламинира сликата и ја повлекува околу сите 4 рабови на тврда картонска подлога. Потоа се залепува на задната страна каде што се среќава со тврд магнет кој покрива околу 95% од грбот. Рабовите се заоблени за непречено чувство, и поради целиот материјал, магнетот треба да седи околу 1/8-1/4 од инч од која било површина. Магнет мери 3,5 х 2,5 инчи. Тие се цврсто конструирани и треба да траат многу години се додека се чуваат подалеку од екстремни температури и директна сончева светлина.

Повеќе детали

Избор на купувачи