Црвена рунда 5-3 8 Светло монтирање на сопирачката Стоп за вртење на опашката светло LED светло за приколка со камиони 25105C-R
Неодамнешно

Црвена рунда 5-3 8 Светло монтирање на сопирачката Стоп за вртење на опашката светло LED светло за приколка со камиони 25105C-R

DEN 2.00

Достапно на барање

Акрилните леќи се вклопуваат во куќиштето на црниот челик со електроника на прстенот за држач, покриена со епоксид за да се спротивстави на корозијата и влагата со 14 диоди квадратна LED светлина работи од 9-16 волти чисти леќи, црвена светлина 10 парчиња црвена рунда 5-3/8 "црвена сопирачка за монтирање Стоп за вртење на сигналот за опашка светло LED светло за приколка со камиони.

Повеќе детали

Избор на купувачи