& T Samsung Galaxy Z Flip Blue 128 GB паметен телефон
Неодамнешно

& T Samsung Galaxy Z Flip Blue 128 GB паметен телефон

DEN 266.24

Достапно на барање

На видете го превозникот за достапност. Целокупната батерија и брзото полнење на вашата брза работа има потреба од батерија што може да остане во текот на целиот ден.*Galaxy Z flip4 се наплаќа со брзина на животот. ** ** Врз основа на просечното траење на батеријата во типични услови за употреба. Вистинскиот век на траење на батеријата зависи од фактори како што се мрежа, избрани карактеристики, фреквенција на повици и глас, податоци и други модели на употреба на апликации. Услови и правила https : //www./cp/samsung-galaxy-terms-conditions/2092591.

Повеќе детали

Избор на купувачи