Батеригај Итно Осветлување Замена На Баласт За Emgi-Lite FPSU - - До Минути Резервна Моќност UL & Код Во Согласност
Неодамнешно

Батеригај Итно Осветлување Замена На Баласт За Emgi-Lite FPSU - - До Минути Резервна Моќност UL & Код Во Согласност

DEN 3.00

Достапно на барање

Ова е висококвалитетна Замена На баласт За итни случаи Fpsu-28. Следниот ден на национално ниво испорака на располагање. Ги исполнува или надминува спецификациите За итен баласт Emgi-Lite FPSU-28 дефинирани од Оригиналниот Производител на Опрема, но по многу пониска цена. (Ова Е Една Батерија - ве Молиме потврдете ја количината потребна за вашата апликација пред да нарачате). ДИМЕНЗИИ : 9.5 "Х 2.4" Х 1.5 " / ОСВЕТЛУВАЊЕ : Работи со или без баласт ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА за претворање на нови или постоечки цветни тела во ненаметливо осветлување за итни случаи. Работи со една светилка во режимот за итни случаи најмалку 90 минути. Обезбедува максимален почетен лумен излез од 700 лумени. ЕЛЕКТРИЧНИ : Двојна 120/277 напон. Стапка на полнење/моќност " вклучено " led индикаторско светло и притиснете за да го тестирате прекинувачот за мандатно тестирање на усогласеноста со кодот. Долг век на траење, без одржување, запечатена ницд батерија на полнење. Внатрешниот прекинувач за пренос во цврста состојба автоматски ја поврзува внатрешната батерија со флуоресцентни светилки за минимално 90-минутно осветлување за итни случаи. Целосно автоматски полнач со цврста состојба, со две стапки иницира полнење на батеријата за полнење на испразнетата батерија за 24 часа. ИЗЛЕЗОТ НА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА обезбедува компатибилност со поновите технологии на светилки и помага да се продолжи животниот век на светилката. Подобрување на временското одложување за надминување на заштитата на колото на крајот на животот. МОНТАЖА : Погоден за инсталација внатре, на врвот или во далечински управувач. Може да се користи и во прекинувачи и во непрекинати тела. УЛ наведени за инсталација фабрика поле. ДОМУВАЊЕ : Издржлива насликана стел конструкција во бела завршница. Компактен дизајн одговара на повеќето флуоресцентни тела. Гаранција : Петгодишна гаранција против дефекти во материјалот и изработката. (Исклучени светилки) Ги Исполнува Ул924, Нфпа 101 Код За Безбедност на Животот, НЕЦ, ОША, Локални и Државни Кодови. Ул наведени за влажни локации. КОМПАТИБИЛНОСТ СО СВЕТИЛКИ : Компатибилен со повеќето електронски стандарди со ЕДЕН, два, три и четири СВЕТИЛКИ и придушувачи со ЗАТЕМНУВАЊЕ НА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА. Работи еден 17w-40 W T8 преку T12, два 13 W-39 W, ЕДЕН 13w-42 W 4-пински компактен или еден 18w-40 W 4-пински долг компактен флуоресцентни светилки. Батеригај Итно Осветлување Замена На Баласт За Emgi-Lite FPSU-28 - До 90 Минути Резервна Моќност / Ul & Код Во Согласност.

Повеќе детали

Избор на купувачи