Компактен гел од пиперка со клип, патриотски дизајн, 0. lb
Неодамнешно

Компактен гел од пиперка со клип, патриотски дизајн, 0. lb

DEN 159.68

Достапно на барање

Гел за пиперка SABER со клип за прицврстување обезбедува максимална заштита на јачината. Овој канистер содржи 35 рафали (5x конкуренција) и има опсег од 12 метри за заштита на безбедно растојание. За разлика од спрејот од пиперка, гел од пиперка се спротивставува на повратниот удар на ветерот и е дури и безбеден за употреба во затворен простор. Одлично е да се земе со вас на секојдневни активности на отворено, како што се пешачење. Приходите од оваа ставка поддржуваат загриженост на преживеаните од полицијата (C.O.P.S.), национална непрофитна организација која помага во обновата на животот на семејствата и соработниците на полициските службеници убиени во рамките на должноста. 0,2 lb. Останете безбедни со бесплатна обука за безбедност : Почувствувајте се со секој производ на Saber; Пакувањето вклучува врски до бесплатни видеа за обука, така што, пред опасност, подобро сте подготвени да го користите вашиот гел за пиперка Saber. Тежина : 0,2 lb.

Повеќе детали

Избор на купувачи