Зелена Шема Карирани Ленти За Јадење Замрзнување Фото Торта Гранична Декорација
Неодамнешно

Зелена Шема Карирани Ленти За Јадење Замрзнување Фото Торта Гранична Декорација

DEN 82.24

Достапно на барање

Овој затворач за шоу е задолжителен за секоја пригода. Сликата Е Лесна за примена. Едноставно отстранете ја глазурата од задниот лист и ставете ја на вашата торта. Сликата е за јадење. Достапно во кружни или квадратни дизајни. Овој затворач за шоу е задолжителен за секоја пригода. Сликата Е Лесна за примена. Едноставно отстранете ја глазурата од задниот лист и ставете ја на вашата торта. Сликата е за јадење. Достапно во кружни или квадратни дизајни.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Wd Gls bo 8 w, 2 h
Неодамнешно
Wd Gls bo 8 w, 2 h
Достапно на барање
DEN 2073.28
Пофалбата: