Нов Стенс Здраво-Лифт Сечилото 310-За Земјиште Гордост 890-171С
Неодамнешно

Нов Стенс Здраво-Лифт Сечилото 310-За Земјиште Гордост 890-171С

DEN 751.84

Достапно на барање

Сечилата за Косилка за Трева со Висок Лифт создаваат силно вшмукување што ја влече тревата нагоре додека се сече, што го остава тревникот со прецизен и униформен изглед. Со повлекување на сечилата на тревата за да стојат исправено, сечилото со висок лифт може да ги исече сите на иста висина за поголема конзистентност. Силниот капацитет на подигнување на овие сечила ги прави идеални за дебели и бујни тревници во кои исечоците ќе бидат вреќи. Силното вшмукување ги повлекува исечоците во торбата со помали шанси да ја затнат палубата за косилка и отворот на торбата. Поради моќното вшмукување на сечилата со висок лифт, тие не се препорачуваат за тревници со тенки или голи точки, бидејќи дејството на вшмукување може да повлече прашина и песок. Сечилата со висок лифт треба да се користат на косилки со помоќни мотори. За тревниците кои се дебели и енергични, сечилата За косилка За Трева Со Висок Лифт Ќе произведат крој со професионален изглед што го прави тревникот да изгледа уште полуксузно. Спецификации : Центар Дупка : 1. Заменува Оем Броеви : Земја Гордост : 890-162С, 890-171С. Земјиште Гордост : бара 3 за 60" палуба.

Повеќе детали

Избор на купувачи