Домашна Суштина Сет Кревет во Чанта Утешител И Комплет Памучни Чаршафи
Неодамнешно

Домашна Суштина Сет Кревет во Чанта Утешител И Комплет Памучни Чаршафи

DEN 1.33

Достапно на барање

Домашната Суштина Сет Кревет во Чанта Утешител И Комплет Памучни Чаршафи обезбедува секојдневно и модерно ажурирање на вашата спална соба. Печатен мотив со ленти со акварел, во зачудувачки нијанси, е убаво прикажан на ултра-мекиот утешител на микрофибер. Координативниот шам го надополнува моделот што се гледа на врвот на креветот за да го повлече ансамблот заедно. Комплет од 100% памучни чаршафи вклучува вграден чаршаф што одговара на душек од 16 инчи, рамен чаршав и навлака за перници во текстура нијанса за да го надополни секојдневниот стил на утешителот. Завршувањето на изгледот е извезена декоративна перница во координативни бои, додека цврстото здолниште во кревет додава јасна завршница на овој неверојатно мек комплетен комплет кревет и чаршав. Домашна Суштина Сет Кревет Во Чанта Утешител И Комплет Памучни Чаршафи : Комплет Близнаци Вклучува : 1 Утешител (68"W x 86"L), 1 Стандарден Шам (20"W x 26"L + 2"), 1 Здолниште За Кревет (39"W x 75"L + 15"D), 1 Рамен Лист (66"W x 96"L), 1 Вграден Лист (39"W x 75"L + 12"D), 1 Навлака За Перници (20"W X 30"L), 1 Украсна Перница (12"W X 18"L). Целосниот Сет Вклучува : 1 Утешител (78"W x 86"L), 2 Стандардни Шамови (20"W x 26"L + 2"D), 1 Кревет Здолниште (54"W x 75"L + 15"D), 1 Рамен Лист (81"W x 96"L), 1 Вграден Лист (54"W x 75"L + 14"D), 2 Стандардни Навлаки За Перници (20"W x 30"L), 1 Декоративна Перница (12"В Х 18"Л). Комплетот кралица Вклучува : 1 Утешител (90"W x 90"L), 2 Стандардни Шеми (20"W x 26"L + 2"D), 1 Здолниште За Кревет (60"W x 80"L + 15"D), 1 Рамен Лист (90"W x 102"L), 1 Вграден Лист (60"W x 80"L + 14"D), 2 Стандардни Навлаки За Перници (20"W x 30"L), 1 Декоративен Лист перница (12"В Х 18"Л). Кралскиот Сет Вклучува : 1 Утешител(104"W x 92"L), 2 Кралски Шамови (20"W x 36"L + 2"D), 1 Здолниште За Кревет (78"W x 80"L + 15"D), 1 Рамен Лист (108"W x 102"L), 1 Вграден Лист (78"W x 80"L + 14"D), 2 Кралски Навлаки За Перници (78"W x 80"L + 14"D), 2 Кралски Навлаки За Перници (78"W x 80"L + 14" D), 2, 1 Декоративна Перница (12 "В Х 18" л). Комплетот кал Кинг Вклучува : 1 Утешител (104"В х 92"Л), 2 Кралски Шамови (20"В х 36"Л + 2"Д), 1 Здолниште За Кревет (72"В х 84"Л + 15"Д), 1 Рамен Лист (108"В х 102"Л), 1 Вграден Лист (72"В х 84"Л + 14"Д), 2 Кралски Навлаки За Перници (20"В х 40"Л), 1 декоративна Перница (12"В Х 18"Л). Утешител/Измама : Микрофибер, Печатени, 250гр/М2 Полиестер Полнење. Кревет : Микрофибер. Листови : Памук Печатени. Перница : Полиестерски Капак, Полиестерско Полнење. Акварел Печатени Шема Лента. Везена Декоративна Перница. Вграден Лист Се Вклопува До 16" Душек. Декоративно Затворање На Перницата : Нема Отворање. Шам Затворање : Преклопување. Машина За Перење, Место Чисти Перници.

Повеќе детали

Избор на купувачи