Конте Боички Сет, 12-Боја Сет Кутија, Портрет
Неодамнешно

Конте Боички Сет, 12-Боја Сет Кутија, Портрет

DEN 97.92

Достапно на барање

Овој комплет кутии има ситно мелени пастели кои обезбедуваат особено мек и мазен цртеж. Богатите, живописни бои убаво се мешаат и се добро прилагодени за употреба на шмиргла хартија, силно зрнести површини и пастелна хартија. Изостри ги на врвот на длето или повлечете ги рамно на нивните страни за разни техники на засенчување. Стапчиња широки 6мм, Природни пигменти, Произведуваат смели потези, како и ситни детали.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Бринли Ко.
Неодамнешно
Бринли Ко.
Достапно на барање
DEN 207.84
Пофалбата: