Хартија за завиткување: дали вашиот фокус е хартијата или подарокот
Неодамнешно

Хартија за завиткување: дали вашиот фокус е хартијата или подарокот

DEN 2.33

Достапно на барање

Многу луѓе се фокусираат на хартијата за завиткување на подарокот, а не на самиот подарок. Бог е внатре во секој дар, добар или лош, што го добиваме. Ќе научите како да го задржите фокусот од хартијата и наместо тоа на подарокот! Кога вашиот фокус е точен, тогаш вашето уживање нема да биде на хартија Но, Она Што Бог го има во внатрешноста за вас! Хартија За завиткување : дали вашиот фокус е хартијата или подарокот? (Мек).

Повеќе детали

Избор на купувачи