Trodat, TDTP5430BK, E4850l Замена Мастило Рампа, 1
Неодамнешно

Trodat, TDTP5430BK, E4850l Замена Мастило Рампа, 1

DEN 2.67

Достапно на барање

Замена рампа е наменета за употреба Со Trodat T5030 Професионални Датум Марки. Црната подлога за мастило дава 10.000 впечатоци пред да биде неопходна замена. Случајот е направен од пластика. Trodat E4850 L Замена Мастило Рампа, 1 (Количина) замена рампа наменета за употреба Со Trodat T5030 Професионални Датум Марки. Дава 10.000 впечатоци пред да биде неопходна замена. Случајот е направен од пластика. Боја на мастило : Црна.

Повеќе детали

Избор на купувачи