Asus Gtx1080Ti - Fe Графичка Картичка-GTX1080TI-FE
Неодамнешно

Asus Gtx1080Ti - Fe Графичка Картичка-GTX1080TI-FE

DEN 1.33

Достапно на барање

ГРАФИЧКАТА Картичка ASUS Ge Force GTX 1080 Ti Основачи обезбедува големи подобрувања во перформансите, пропусниот опсег на меморијата и ефикасноста на моќноста над неговиот претходник, Архитектурата Максвел со високи перформанси. Исто така, воведува иновативни графички карактеристики и технологии кои го редефинираат компјутерот како платформа за играње ааа игри и целосно искористување на виртуелната реалност преку Nvidia VRWorks. Предниот панел на картичката има различни излези. Постојат три Излези на Display Port 1.4 покрај ИЗЛЕЗОТ HDMI 2.0 b. Компјутерски интензивните програми можат да ги користат 3584 јадра НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР за да ги забрзаат задачите користејќи CUDA или други Api. ЗА ладење, ASUS го имплементираше ладилникот во стилот НА вентилаторот НА NVIDIA со технологија за ладење на комората за пареа. Оваа конфигурација за ладење е добра за СЛИ или други конфигурации каде што просторот помеѓу компонентите на компјутерот може да биде загрижувачки.

Повеќе детали

Избор на купувачи