Пред Звукот БФС-3. Канал Опкружувачки Звук Bluetooth Звучник Систем Во Црно
Неодамнешно

Пред Звукот БФС-3. Канал Опкружувачки Звук Bluetooth Звучник Систем Во Црно

DEN 4464.00

Достапно на барање

Уживајте во крајната домашно кино искуство со со 3.1 Канал Опкружувачки Звук Bluetooth Систем Звучник. Овој систем на звучници е софистицирано дизајниран, со елегантен изглед и мазен звук. Со bluetooth, USB, SD и FM радио способност, системот нуди најдобри можни опции за слушање за вашето уживање. * Единица опција : 4"+2.5"*3* Излезна моќност : 20 W+10 W*3* фреквентен одговор : 40 Hz-20 KHz;* Раздвојување : 5 50d B;* S/N Рационалност : 7 75d B* Карактеристики : USB/SD/FM/bluetooth/Далечински Димензии : 7.50" x 13.25" x 21.00"Тежина На Предметот : 9.35 фунти Уживајте Во врвното искуство во домашно кино Со со бесплатен Звук 3.1 КАНАЛ ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК BLUETOOTH звучник систем. Овој систем на звучници е софистицирано дизајниран, со елегантен изглед и мазен звук. Со bluetooth, USB, SD и FM радио способност, системот нуди најдобри можни опции за слушање за вашето уживање. * Единица опција : 4 "+2.5 "*3 * излезна моќност : 20 W+10 W*3 * фреквентен одговор : 40 Hz-20 KHz; * Поделба : 5 50d B; * S/N Рационалност : 7 75d B * Карактеристики : USB/SD/FM/bluetooth/Далечински Објект Димензии : 7.50 "x 13.25" x 21.00 " Тежина На Предметот : 9.35 фунти.

Повеќе детали

Избор на купувачи